Deals.AL - partneri juaj ne biznes

Experte me pervoje shume vjecare sjellin tek ju produkte cilesore te te gjithave brandeve dhe kategorive me cmime konkuruese…

Cili eshte produkti juaj?

Keni pyetje?
Nuk gjetet produktin?
Deshironi nje produkt te vecante?
Mos hezitoni te na kontakten…
Ekspertet dhe partneret e Deals.AL ne Shqiperi dhe bote ne sherbimin tuaj…
Cdo dite e me shume

Produktet te rinj cdo dite.

Update ne telefon dhe Email

Support per klientin

Suport direkt ne WhatsApp ne gjuhe te ndryshme

dergim i shpejte

Nga ajri, toka apo uji... zgjidhjen me te shpejte ne shernbimin tuaj.

cmime konkuruese

B2B - Fature te rregullt. Pagese me Banke, Karte Krediti, Cash edhe Crypto

Partnere Internacional

Partnere dhe magazine ne 15 shtete ne Europe dhe cdo dite e me shume

Produktet

Ne faqen e produkteve / dyqanin online do te gjeni nje perzgjedhje dhe oferta te disa produkteve. Me magazina dhe partnere ne 15 shtete ne europe Deals.AL nuk mund te publikoj cdo dite cdo produkt online.
Per me teper ose produkt te vecante per biznesin tuaj mjafton nje mesazh ne WhatsApp dhe koleget e shitjes do t’ju kontaktojne dhe informojne mbi sherbimin qe deshironi.

Sherbim online
dergim i shpejte
facilites
Cdo gje qe deshironi

15 shtete dhe mbi 2,5 milion produkte ne oferte

affordable-pricing
Cmime konkuruese

Oferta derin ne 90% nga cmimi i shitjes

Ofertat e fundit

Cdo dite oferta te reja..
Per me shume vihuni ne kontakt dhe detartamenti i shitjes do t’ju informoj menjehere per cdo oferte te re

Azhornim i perditshem
Team specialistesh