rreth nesh...

Deals.AL perbehet nga nje ekip internacional ekspertesh ne biznes, konsulte dhe logjistike qe sjellin tek ju nje game te gjere produktesh me cmime konkuruese.

team

Nje epik me 9 eksperte ne 15 shtete ne Europe sjell tek ju ofertat me te fundit. Mallra me shumice dhe logjistike profesionale do t’ju ndihmojne ne nje biznes te suksesshem…
Mos hezitoni te kontaktoni expertet tane.
Cdo dite ne dispozicionin tuaj !

Partnere nderkombetar

Me partneret tane organizojme transportin dhe logjistiken ne menyre profesionale dhe te shpejte. Porosisni produktin qe deshironi dhe ne jua sjellin direkt te ju.