Sale!

Kemisha per femra – (#1503)

9,20 

Pershkrimi: Kemisha per femra – (#1503)

Pershkrimi: Kemisha per femra – (#1503)
  • Ngjyrat: berdhe, blu, zeze
  • Masat: 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46
  • Prerejet: baze, +, L dhe L+
Kemisha per femra (business) me tre ngjyra.
Prdukt cilesor prodhuar ne Europe !

 

Cmimi: 9,20 € (neto + transport)

 

Kushtet:

  • Porosia minimale: 50 cope
  • Parapagim
  • Dergimi 7 – 21 dite

 

 

 

Weight 5 kg
Dimensions 60 × 60 × 60 cm