Sale!

HIDROSANITARE me shumice !!! WC, Lavamane, Bide (#1557)

385000,00 

HIDROSANITARE me shumice !!! Made in Italy (#1557)

HIDROSANITARE me shumice !!! Made in Italy (#1557)
  • 35.000 cope
  • 25 conteniere
Hidrosanitare te markave te njohura si: Incea, Axa, Cesame, Scala, Dolomit…
Kategoria: A
(produkte te reja/pa perdorura...)

WC, Lavamane, Bide, Pllaka dushi…
Modele te ndryshme dhe masa te ndryshme

Cmimi: 11 € / cope = 385.000 (neto + transport)
Cmimi i shitjes rreth 6.000.000 €

 

Per me shume informacion mos hezitoni te na kontaktoni: -> KONTAKT

Kushtet:

  • Porosia : TE GJITHA – 25 Conteniere !!!
  • Parapagim
  • Dergimi 14 – 28 dite